Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Συνεργάτες

foras

Η FORAS είναι μία κατασκευαστική εταιρία προιόντων Ύδρευσης - Άδρευσης - Αποχέτευσης.

rainbird logo

ΗRain Bird δεσμεύεται για τη παροχή μιας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προκειμένου να υποστηρίξει τη χρήση των προιόντψν της και να τηρήσει την φιλοσοφία"Intelligent Use of Water".

PLEXACO

Η Plexaco είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εξαγωγικές βιομηχανίες, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή εύκαμπτων πλαστικών σωλήνων.

KRAIN

Η Εταιρία Κ-RAIN ειναι μία απο την μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες βαλβίδων,ψεκαστήρων και εργαλείων περιστροφής για τις διεθνής και τις τοπικές αγορές.

TEXNOPLASTIK

Η "Τεχνοπλαστίκ ΑΕBE" έχει δεσμευτεί στην παραγωγή και διάθεση υπηρεσιών υψηλής ποιότητας όπως και στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της και του ανθρώπινου δυναμικού της. Το υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών επισφραγίστηκε το 1998 με την πιστοποίηση της κατά ISO9002 και το 2003 με την πιστοποίησή της κατά ISO9002 .

HUNTER

Ώς ένας από τους κύριους παγκόσμιους κατασκευαστές του εξοπλισμού άρδευσης για τις βιομηχανίες τοπίων και γηπέδων του γκολφ, η εταιρία HUNTER έχει αποκήσει μια καθιερωμένη φήμη ως ηγέτη καινοτομίας στην άρδευση.

Pedrollo

H επιχείρηση χρησιμοποιεί την εξαιρετικά υψηλού επιπέδου τεχνολογία και η αυτοματοποίηση που τοποθετεί την επιχείρηση στο πιό υψηλό επίπεδο στον τομέα της, και για το επίπεδο επένδυσης και για την είναι δυνατότητα να ελεγχθεί η ποιότητα σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.

CIMBERIO

Cimberio είναι μία εταιρία κατασκευής - παροχής βαλβιδών για εγκαταστάσεις ύδρευσης.

 

 

FEROR

Η Ελληνική Βιομηχανία Πλαστικών ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΟΡ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων για άρδευση, ύδρευση, θέρμανση, αποχέτευση, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, υλικά συσκευασίας από ΡΕ, καθώς και εξειδικευμένων προφίλ από PVC.

FAR

Η FAR είναι μία κατασκευαστική εταιρία προιόντων θέρμανσης - Αποχέτευσης.

 

 

HYDROSFER

HYDROSFER είναι μία εταιρία παροχής προιόντων περιβαλοντικού εξοπλισμού, που εχει έδρα στην Αμερική.

CIMBERIO

Cimberio είναι μία εταιρία κατασκευής - παροχής βαλβιδών για εγκαταστάσεις ύδρευσης.

palaplast

Η εταιρεία Palaplast είναι μια βιομηχανία παραγωγής πλαστικών εξαρτημάτων και σωλήνων. Μια ομάδα περισσοτέρων απο 200 ανθρώπων παράγουν και προωθούν περισσότερα από 3.000 είδη σε παραγωγικές εγκαταστάσεις 25.000 τ.μ. με 6.000 τόνους παραγωγικής ικανότητας, εξάγοντας τα προϊόντα της Palaplast A.E. σε περισσότερες απο 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

foras

Η FORAS είναι μία κατασκευαστική εταιρία προιόντων Ύδρευσης - Άδρευσης - Αποχέτευσης.