Η εταιρεία ΣΑΚΑΛΗΣ ΑΘ. & ΧΡ. Ο.Ε. που ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2009 και εδρεύει στο 2ο χλμ. Π.Ο. Ν. Μουδανιών-Σιθωνίας, έχει ως αντικείμενό της την εμπορία (χονδρική – λιανική) εξειδικευμένων ειδών Ύδρευσης-Άρδευσης-Θέρμανσης-Αποχέτευσης αλλά και την εφαρμογή αυτών στην κατασκευή:

Άρδευσης δημόσιων και ιδιωτικών κήπων.
Άρδευσης αγροτικών καλλιεργειών.
Βελτίωση και αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης.
Βελτίωση και αναβάθμιση δικτύων αποχέτευσης.

Η γνώση εις βάθος του αντικειμένου, η τριακονταετής πείρα και η άμεση εξυπηρέτηση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εμπιστοσύνης που εμπνέουμε στους συνεργάτες μας. Αξιοσημείωτη προσφορά της εταιρείας είναι η απεικόνιση, με τη χρήση Η. Υ., του κήπου σας, μετά από μελέτη του χώρου σας και πριν την κατασκευή του. Επίσης, όσον αφορά τα δίκτυα άρδευσης των αγροτεμαχίων, έχετε στα χέρια σας, μετά από ολιγόλεπτη μελέτη, τα σχέδια των δικτύων. Επιπλέον προσφέρουμε τη μεταφορά των προϊόντων στο χώρο που εσείς επιθυμείτε. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες (θερμουδραυλικούς, γεωπόνους, αρχιτέκτονες τοπίου), που με την αρωγή τους θα έχετε πάντα ένα σίγουρο και καλόγουστο αποτέλεσμα.

Η γνώση της αγοράς και η μακρά εμπειρία, σε συνδυασμό με την αναζήτηση των σύγχρονων τάσεων, έφεραν ως αποτέλεσμα την χονδρική εμπορία ειδών μπάνιου και ότι έχει σχέση μ’ αυτό. Έτσι, η εταιρεία Σακαλής Αθ. & Χρ. Ο.Ε. σας παρέχει ολοκληρωμένες και μοντέρνες λύσεις εξοπλισμού μπάνιου μέσα από ευρύτατη γκάμα προϊόντων απαράμιλλης αισθητικής και κορυφαίας ποιότητας.

Στόχος και υπόσχεση της εταιρείας μας είναι η άμεση κάλυψη των αναγκών των πελατών μας προσφέροντας σε κάθε περίπτωση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Η Διεύθυνση και το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία και συμβουλή της ζητηθεί. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες είναι η δύναμη μας. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτές είναι οι αξίες που εξελίσσουν μια εταιρεία σε πρότυπο.

0